1 pers gebak



Mango/framboos bavaroise bol

Frisse mango bavaroise op een bodem van harde wener.
Afgewerkt met een mango/framboos spiegel, amandelen, vers fruit en pure chocolade

vers fruit,slagroom.mango,framboos puree,amandelen(melk),suiker,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, ,gelatine, eigeel gedroogd,tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zoutaroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 3,15 p.st

Schuimgebak ( GLUTENARM)

2 schuimdoppen gevuld met slagroom.
Afgewerkt met slagroom, chocolade schaafsel, vers fruit, schuimdopje en chocolade versiering.

Slagroom ,suiker,eiwit,vers fruit,
cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 3,15 p.st

Appel/noten karamel

Appel taartje op basis van eigen recept.
Afgewerkt met noten, zoute karamel en abrikozen gelei

Appel,amandelen,roomboter(Melk)(Noten),suiker,ei,tarwebloem(Gluten),abrikozen,gelatine zout,citroenrasp,allesbindeer
Waltnoten,pecannoten,hazelnoten,slagroom,water
Prijs € 3,05 p.st

Mokka schuimgebak

2 schuimdoppen gevuld en afgewerkt met mokka slagroom en chocolade.
Aangezet met hazelnootkrokant.
Afgewerkt met mokkabonen, schuimdop en chocolade decoratie.

Eiwit,suiker,slagroom,hazelnoten,roomboter,,tarwebloem,zout,melk,,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma koffieextract,instantkoffie,kleurstof 150a zout,
Prijs € 3,15 p.st

Choco bavaroise bol

Huisgemaakte chocolade bavaroise bol met een vleugje praline.

slagroom(melk),suiker,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel hazelnoten 50% suiker,soja,emulgator kanbevatten melk,andere noten gedroogd, aroma, zouttarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout suiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 3,15 p.st

Piece of Cake schuimgebak

Hazelnoot schuim gevuld met mokka slagroom en zoute karamel.
Afgewerkt met hazelnoot,chocolade,en mokka slagroom.

Eiwit,suiker,slagroom,hazelnoten,roomboter,,tarwebloem,zout,melk,,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma koffieextract,instantkoffie,kleurstof 150a zout,
Prijs € 3,20 p.st

stracciatella schuimgebak 1

Schuimdoppen gevuld met pure chocolade, Vulling van slagroom.
Afgewerkt met pure chocolade,slagroom en schuimdopje.

Eiwit,suiker,slagroom,tarwebloem,zout,melk,,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma zout,
Prijs € 3,15 p.st

Schuimgebak ver fruit

Schuimgebak gevuld met slagroom.
Afgewerkt met melk chocolade, vers fruit en schuimdopje.

Eiwit,suiker,slagroom,zout,melk,,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma.
Prijs € 3,15 p.st

Soesjesschelp

Bladerdeeg schelpje gevuld met slagroom, chocolade en frambozenjam.
Afgewerkt met slagroom, slagroomsoesjes en chocolade

Prijs € 3,10p.st

Koffiek/caramel bol

Koffie bavaroise gevuld met krokante zoute caramel.
Afgewerkt met pure koffie chocolade ganache.

slagroom(melk),suiker,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel , espresso,mokka boon, suiker,soja,emulgator kanbevatten melk,andere noten gedroogd, aroma, zouttarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout suiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 3,15 p.st

Slagroom punt

Slagroom punt gevuld met slagroom en laagje frambozen jam.
Afgewerkt met slagroom, vers fruit en chocolade.

Slagroom, vers fruit,boter, melk, water, bloem(Gluten), ei, zout melk, natuurlijke vanille aroma,suiker, ei, maiszetmeelsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 2,99 p.st

Bosbes bol

Bodem van koekdeeg, met daarop frisse bosbessen bavaroise.
Afgewerkt met bosbes spiegel,vers fruit en chocolade

vers fruit,slagroom(melk),suiker,bosvruchten puree,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel gedroogd, aroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout
Prijs € 3,15 p.st

Marsepein Flambe

Bodem van sloffendeeg, gevuld met witte chocolade, frambozenpuree en aardbei bavaroise.
Afgewerkt met marsepein, slagroom en een macaron.

vers fruit,slagroom(melk),suiker,aardbei puree,framboos puree,amandelen,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel gedroogd, aroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout
Prijs € 3,20 p.st

Harde wener gebak

3 hardewener plakjes ingesmeerd met frambozen bessenjam.
Gevuld met room.
Afgewerkt met rood fruit en slagroom.

Prijs € 3,15 p.st

Harde Mokka

Bodem van sloffen deeg.
Afgewerkt met mokka botercreme,fondant en mokka boon.

Prijs € 3,15 p.st

Citroen punt

Citroen lemon curd afgewerkt met gebrand Italiaans schuim.

Prijs € 3,10 p.st

Kersenschelp

Bladerdeeg schelpje gevuld met banketbakkersroom en kersen.
Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel en chocolade.

Prijs € 3,00 p.st

Gesorteerd gebak

Laat je verrassen door een door Piece of Cake Oostburg samengesteld assortiment.

Prijs € 3,15 p.st

Boerenappelpunt

Boeren appeltaart met rozijnen.
Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel en chocolade.

Prijs € 3,00 p.st

Bosvruchten toren

Bodem van sloffendeeg
Bovenop bosvruchten bavaroise
Afgewerkt met rood fruit en macaron schelp

Prijs € 3,15 p.st

Advocaat Schaaltje

Schaaltje gemaakt van melkchocolade gevuld met slagroom en advocaat.
Afgewerkt met vers fruit schuim, amandelschaafsel en chocolade.

Prijs € 3,15 p.st

Hazelnoot brownie punt

Bodem van brownie.
Bovenop hazelnoot bavaroise en praline.
Afgewerkt met chocolade ganache met stukje hazelnoot en slagroom.

Prijs € 3,15 p.st

Pistache Gebak

Sloffenbodem met spijs.
Bovenop pistache bavaroise.
Afgewerkt met pistache spiegel,vers fruit en witte chocolade.

Prijs € 3,20 p.st

© Piece of Cake - Oostburg 2025